A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Підліснівський ліцей Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

З Днем Конституції, Україно!

Щороку українці  вшановують головний закон країни у День Конституції України 28 червня. Конституція України визначає наш шлях як демократичної держави, гарантує права та свободи українців та закріплює їхні обов'язки.

13:17 28.06.2023

22 червня- День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні

Щороку 22 червня наш народ вшановує світлу пам'ять мільйонів українців, життя яких обірвала Друга світова війна. Горем і болем вона увірвалась в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю.

10:04 22.06.2023

З Днем батька!

Батько для кожного з нас — це вихователь, захисник, вчитель і друг, якому ми завдячуємо базовими вміннями, життєвими принципами та цінностями. На допомогу люблячого батька діти можуть розраховувати завжди, незалежно від того, скільки їм років, а теплі згадки про цю найріднішу людину залишаються з нами на все життя і дарують підтримку в найтяжчі часи. Вшановувати батьків в окремий день прийнято у всіх країнах, при цьому національні дати можуть різнитися. Але існує й загальне свято — Міжнародний день батька, який щорічно відзначають третьої неділі червня. Співпадає з міжнародним святом і День батька в Україні.

14:51 20.06.2023

День вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України

4 червня ― День вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України та Міжнародний день невинних дітей-жертв агресії.

09:32 04.06.2023

Останній дзвоник "Зустрічаємо літо!"

Шановні вчителі, батьки, працівники та учні Підліснівського ліцею ! Вітаємо всіх зі святом Останнього дзвоника, що символізує закінчення ще одного навчального року. Для багатьох учнів – це успішне подолання чергового бар`єру в шкільному житті, перехід до наступного класу, а для наших одинадцятикласників - особливо радісний і пам’ятний день, адже вони вирушають у самостійне доросле життя. Щиро бажаємо вам, шановні випускники, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів в мирній Україні. Нехай знання, отримані вами, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності! Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії! Щасти вам у всьому! У добру путь!

16:26 02.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора