A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Підліснівський ліцей Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Запрошуємо 1 клас до країни "Добрик".

З метою виховання у молодших школярів почуття патріотизму, доброзичливості, поваги до старших, однолітків і залучення їх до добрих та корисних справ; формування культури спілкування та на виконання Програми «Добрик – Всесвіт» Верховної Ради України, Дитяча організація молодших школярів „Добрик", створена на базі закладу. запросила сьогодні до свого складу учнів 1 класу разом із класоводом Проворною Л.М.

12:52 07.10.2020

Всеукраїнський урок доброти

4 жовтня – Всесвітній день тварин. Саме тому 5-6 жовтня  2020 року за ініціативи  Фонду «Щаслива лапа» та підтримки МОН України в школі  пройшов  «IІI Всеукраїнський урок доброти» про гуманне та відповідальне ставлення до тварин! Учні школи долучитись до ІІІ-го Всеукраїнського уроку доброти. На уроці вчителі обговорили з учнями важливі питання ставлення до пухнастих, піклування про них та відповідального поводження.

15:10 06.10.2020

Щедрість рідного краю

01 жовтня 2020 року відбувся конкурс поробок з природного матеріалу "Щедрість рідного краю". Найактивнішими учасниками виявилися учні 3 та 2 класів. Діти проявили творчість, креативно підійшли до виконання робіт.

15:08 02.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора