A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Підліснівський ліцей Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Випускники-2024 року для майбутніх поколінь !

Випускники 9 класу Підліснівського ліцею приєдналися  до Загальнонаціональної акції єднання та віри «Випускники-2024 року для майбутніх поколінь». Учні разом з класним керівником  висадили молоді садженці сосни та дуба у сільському парку. Ця акція стала не лише символічним жестом, але й практичним внеском у покращення екологічної ситуації. Кожне висаджене деревце стає свідченням того, що молодь має силу та бажання змінювати світ на краще!

15:43 15.04.2024

Великий геній українського народу!

9 березня особлива дата для українців – День народження Тараса Григоровича Шевченка. Його називають нашим пророком, Великим Кобзарем і українським генієм. Шевченко був відомий і боротьбою за визволення українського народу.

12:54 09.03.2024

210-річчя від дня народження Тараса Шевченка

До 210-річчя від дня народження Тараса Шевченка створили нову айдентику — її розробили студентки Харківської академії дизайну і мистецтв.  "Саме зараз, під час війни за наші цінності та ідентичність, важливо належно вшанувати пам’ять про Тараса Шевченка — національного символу України", — сказав т. в. о. міністра Ростислав Карандєєв. Візуальні матеріали знаходяться за посиланням:

10:49 05.03.2024

25 лютого - День української жінки (День українки)

25 лютого - День української жінки (День українки) - на честь дня народження найвідомішої української письменниці та громадської діячки Лесі Українки. Маємо своє українське свято, щоб вкотре продемонструвати світові не тільки національну колоритну красу українського жіноцтва, але й нашу велич, силу, мужність, готовність на самопожертву й героїчну боротьбу зі всяким злом, що схоче посягнути на все те, що нам найдорожче : на наших дітей, сім'ю, родину, дім, землю, країну!   Сьогодні, у тяжкі роки війни, українки не тільки берегині сімейного вогнища, затишку й тепла, а й дбайливі матусі, які захищають від війни, навчають і виховують дітей - майбутнє української нації. Сьогодні українки - героїчні амазонки в боротьбі з російськими окупантами, підмога армії в тилу ворога, міцна опора для розвитку економіки, сільського господарства, науки, техніки, культури.          Міцності духу, нев'янучої краси, мирного майбутнього і простого тихого жіночого щастя Вам, Українські Жінки!

11:59 25.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора