A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Підліснівський ліцей Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

27 січня- Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту

Пам'ятну дату Генеральна Асамблея ООН встановила у 2005-му — саме 27 січня 1945 року солдати 1-го Українського фронту визволили в'язнів найбільшого нацистського табору смерті Аушвіц в Освенцимі. Під час Голокосту було вбито близько шести мільйонів євреїв, серед яких було 1,5 мільйонів дітей. Вбитими були також мільйони осіб з переслідуваних груп, зокрема роми, сінті, слов’яни, особи з інвалідністю, учасники руху опору, та ті, хто боровся з нацизмом. 

15:51 27.01.2024

Спорт обираємо! Перемогу наближаємо!

У Підліснівському ліцеї  завершився   шкільний етап спортивних  заходів у рамках загальнонаціонального проєкту фізичного виховання школярів

16:58 19.01.2024

Пліч –о-пліч зі спортом

Учні Підліснівського ліцею долучилися до загальнонаціонального проєкту фізичного виховання школярів « Пліч –о-пліч зі спортом», головною  метою якого є фізичний розвиток учнів, формування лідерських  якостей через спорт, підтримка та налагодження соціальних контактів. Сьогодні стартував шкільний етап спортивних  заходів . Команди зіграли у баскетбол. Згуртованість, перемоги, нові емоції … Це ж  так  корисно і цікаво. Спорт обираємо! Перемогу наближаємо!

16:28 17.01.2024

Сумщині - 85 років!

Сумщина сьогодні святкує День народження: 85 років з моменту створення

10:46 10.01.2024

Вітання нашим творчим учням !

Приємні новорічні новини! Вітаємо наших творчих учнів та їх керівників з черговою перемогою у ІІ Всеукраїнському конкурсі дитячо-юнацької творчості до Дня захисників і захисниць України "Перемога". Свої творчі ідеї на конкурсі представляли : учениця 3 класу Коковенко Ярослава, малюнок (ІІ місце); учениця 5 класу Поярко Поліна, читання вірша ( І місце); учениця 6 класу Авраменко Софія, читання вірша ( І місце); учень 5 класу Таран Тімур, малюнок ( ІІ місце); учень 7 класу Грачов Денис, виріб з дерева ( ІІ місце). Продовжуємо розвивати творчі здібності наших учнів, виховувати національну свідомість та патріотизм! Бажаємо нових досягнень!

14:18 03.01.2024

З Новим, 2024 роком!

Колектив Підліснівського ліцею щиро вітає всіх мешканців Степанівської громади з Новим 2024 роком ! Нехай прийдешній Новий рік виконає головне бажання мільйона українців - принесе нашій країні Перемогу і довгоочікуваний мир. Нехай всі сім'ї возз'єднаються, Україна процвітає,  у наших діток буде щасливе майбутнє!

14:16 01.01.2024

Акція " Коробочка тепла для захисників"

Напередодні Дня подарунків та новорічно-різдвяних свят Підліснівський ліцей долучився до акції « Коробочка тепла для захисників». Вітаємо наших ангелів-охоронців у формі ЗСУ, дякуємо їм за мужність, стійкість та відвагу. Дякуємо за те, що можемо навчатися та просто жити! Пакунки відправлено до батьків наших учнів, що наразі перебувають на військовій службі. Також подяка всім причетним до організації та проведення такої необхідної акції!

13:15 22.12.2023

Заняття з мінної безпеки та першої домедичної допомоги

Дякуємо фахівцям Сумського обласного центру відпочинку, оздоровлення, туризму та військово-патріотичного виховання за цікаві, пізнавально-практичні та змістовні заняття з мінної безпеки, першої домедичної допомоги та військової підготовки , проведені для учнів 1-10 класів Підліснівського ліцею. Тепер наші учні озброєні важливими знаннями, які стануть у нагоді в подальшому житті.

18:29 20.12.2023

Святий Миколай , ти до нас завітай!

Щиро вітаємо всіх зі світлим Днем Святого Миколая! Сердечно дякуємо нашим батькам за благодійну допомогу у придбанні чудового святкового костюма. Нехай цей день завжди і для кожного буде про дитинство, навіть якщо дитячі роки вже минули. Бажаємо злагоди в оселі та щастя для всіх родин! Нехай Святий Миколай принесе мир та достаток. Зі святом!

14:52 06.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора