A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Підліснівський ліцей Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Олімпійський урок "Спорт- крок до миру"

З метою ознайомлення учнів з історією Олімпійських ігор, історією спортивних ігор; сприяння розповсюдженню гуманістичних ідеалів олімпізму , пропагування корисності занять фізичною культурою і спортом, в ліцеї проведено Олімпійський урок- змагання « Спорт- крок до миру». Відбулися міні-змагання з елементами спортивних ігор. Далі йдемо по життю з девізом: Лиш один рецепт на світі

14:23 09.10.2023

Перетворимо разом сміття на добру справу!

Запрошуємо учнів , батьків , небайдужих жителів сіл Підліснівка, Олександрівка, Маловидівка, Степне, Новомихайлівка підтримати патріотично-екологічну акцію "Кришечки для добрих справ"! Передавайте кришечки у чистому вигляді до Підліснівського ліцею.

22:43 03.10.2023

Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day

Поки російські окупанти намагаються забрати в нас незалежність, суверенність, нищать нашу спадщину та природу, ми, українці - незламні й продовжуємо боронити свою державу, кожен на своєму фронті. Всі  громадяни об'єднують зусилля і разом тримають екологічну оборону. Колектив Підліснівського ліцею приєднався  до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» разом з мільйонами учасників у 191 країні Світу. Гасло акції «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!».  Основна мета - формування культури чистоти, правильного поводження з відходами та відповідального споживання серед громадян, об’єднання зусиль заради екологічного майбутнього.

11:15 19.09.2023

Електронна платформа "Мрія"

За підтримки Кіберполіції України та волонтерів створену електронну платформу "Мрія" для протидії російським окупантам у медіа-просторі.

15:10 13.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора