A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Підліснівський ліцей Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

З Днем єднання України!

Вітаємо з Днем єднання України! Наша єдність має залишитись міцним ланцюгом, який захищає та оберігає всіх нас і Україну не тільки в цей день, а й на віки. Тільки разом ми сильні, бо наша сила – у єдності. Разом і спільними зусиллями ­– до Перемоги!

12:28 16.02.2023

Валентинка для захисників та захисниць!

Війна змінила наші цінності, але залишила місце для кохання. Сьогодні ми маємо дещо інші цінності, відтак і листівки-валентинки дещо інші: пронизані любов'ю, мріями та патріотизмом. Хай ангел береже наших захисників та захисниць! Дякуємо Вам за наш спокій! Віримо у Перемогу! Пишаємося вами, тому що жодна армія світу в новітній історії не воювала так, як Ви!

12:41 14.02.2023

День Безпечного Інтернету

7 лютого 2023 року у світі відзначається День безпечного Інтернету – Safer Internet Day – під гаслом «Разом для найкращого Інтернету». Це буде вже 20 –й День безпечного Інтернету.

13:54 07.02.2023

День пам`яті Героїв Крут

  29 січня в Україні відзначають річницю бою під Крутами, який для Українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність, прикладом для сучасних захисників України, як успішно боротися проти численного ворога. Тоді, 105 років тому, українські вояки й добровольці зупинили на кілька днів наступ більшовиків на Київ. У той час в Бересті тривали переговори між Українською Народною Республікою та країнами Четверного союзу щодо мирного договору. 9 лютого 1918 року його підписали. Цей документ визнав незалежність Української Народної Республіки і став підставою для надання військової допомоги Україні у відбитті російської агресії.

11:19 29.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора