A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Підліснівський ліцей Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Останній дзвоник "Зустрічаємо літо!"

Шановні вчителі, батьки, працівники та учні Підліснівського ліцею ! Вітаємо всіх зі святом Останнього дзвоника, що символізує закінчення ще одного навчального року. Для багатьох учнів – це успішне подолання чергового бар`єру в шкільному житті, перехід до наступного класу, а для наших одинадцятикласників - особливо радісний і пам’ятний день, адже вони вирушають у самостійне доросле життя. Щиро бажаємо вам, шановні випускники, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів в мирній Україні. Нехай знання, отримані вами, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності! Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії! Щасти вам у всьому! У добру путь!

16:26 02.06.2023

23 травня - День Героїв

ЩОРОКУ 23 ТРАВНЯ В УКРАЇНІ ВІДЗНАЧАЮТЬ ДЕНЬ ГЕРОЇВ, ВСТАНОВЛЕНИЙ НА ЧЕСТЬ УКРАЇНСЬКИХ БОРЦІВ ЗА СВОБОДУ ТА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ НАШОЇ ТИСЯЧОЛІТНЬОЇ ДЕРЖАВИ. ЦЕ СВЯТО Є СИМВОЛОМ НЕПОБОРНОСТІ УКРАЇНСЬКОЇ НАЦІЇ ТА ЇЇ ЖАГИ ДО ВІЛЬНОГО ЖИТТЯ НА РІДНІЙ ЗЕМЛІ. ДЕНЬ ГЕРОЇВ ПРИСВЯТИЛИ ПЕРЕДУСІМ ЛИЦАРЯМ РУСІ-УКРАЇНИ, КОЗАКАМ ГЕТЬМАНСЬКОЇ ДОБИ, ГАЙДАМАКАМ, ОПРИШКАМ, СІЧОВИМ СТРІЛЬЦЯМ, ВОЇНАМ АРМІЇ УНР, ОУН, УПА, ГЕРОЯМ НЕБЕСНОЇ СОТНІ ТА ВІЙСЬКОВИМ ЗСУ, ЯКІ ЗАРАЗ ВІДДАЮТЬ СВОЇ ЖИТТЯ У ПОВНОМАСШТАБНІЙ РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКІЙ ВІЙНІ ЗА СВОБОДУ УКРАЇНИ.

13:21 23.05.2023

День вишиванки

Колектив Підліснівського ліцею долучився до флешмобу  «Вдягни вишиванку-не цурайся свого роду».

13:05 18.05.2023

З Днем матері!

Сьогодні найчудовіше і  найдобріше свято на Землі – День матері! Від щирого серця вітаємо всіх матерів зі святом! Бажаємо радісних подій і щирої гордості за своїх діток, міцних обіймів і дзвінкого сміху, світлих емоцій і великих чудес, щасливих  мирних днів і чудових сімейних свят.

10:41 14.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора