A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Підліснівський ліцей Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Вишиванка - код української нації

2006 року в Україні було запроваджено особливе свято — День вишиванки. Ініціатором створення виступила Леся Воронюк, яка на той час була студенткою історичного факультету Чернівецького національного університету. Дівчина запропонувала своїм одногрупникам обрати день та прийти на лекції в національному вбранні. Цю ідею підтримали не лише студенти, але й викладачі. З роками свято розрослося до всеукраїнського рівня, до нього почала долучатися українська діаспора по всьому світу, а також прихильники України.

08:54 16.05.2024

З Днем матері, незламні українки!

Сьогодні , 12 травня, в Україні День матері! Свято відзначають у другу неділю травня, згідно з Указом Президента України від 1999 року. Вітаємо найрідніших, наймудріших, найближчих людей у цілому світі. Бажаємо всім матусям завжди усміхатися, радіти життю і дарувати світло та тепло. Нехай у кожної матері буде привід пишатися успіхами своєї коханої дитини!

10:31 12.05.2024

День пам'яті та примирення

Сьогодні, 8 травня 2024 року ,Україна разом з  Європою  відзначає День пам'яті та примирення, присвячений вшануванню пам'яті загиблих у Другій Світовій війні, а також перемозі над нацистською Німеччиною та її союзниками. У війні за приблизними оцінками загинуло від 5 до 8 мільйонів українців, а майже 700 міст було зруйновано.

10:45 08.05.2024

Випускники-2024 року для майбутніх поколінь !

Випускники 9 класу Підліснівського ліцею приєдналися  до Загальнонаціональної акції єднання та віри «Випускники-2024 року для майбутніх поколінь». Учні разом з класним керівником  висадили молоді садженці сосни та дуба у сільському парку. Ця акція стала не лише символічним жестом, але й практичним внеском у покращення екологічної ситуації. Кожне висаджене деревце стає свідченням того, що молодь має силу та бажання змінювати світ на краще!

15:43 15.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора