A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Підліснівський ліцей Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Доброчинна акція" Ми різні- але рівні"

Напередодні Дня толерантності , в рамках доброчинної акції " Ми різні- але рівні" , волонтери Підліснівського ліцею завітали до Сумського міського територіального центру соціального обслуговування " Берегиня", відділення денного перебування "Злагода". Познайомилися з вихованцями центру та їх викладачами, потрапили дійсно у толерантний світ - світ гармонії та талантів, де люди з обмеженими можливостями почувають себе комфортно, в оточенні тепла і турботи, де вони нічим не відрізняються від інших.Дякуємо всіх причетних за допомогу в організації поїздки!

19:40 15.11.2022

Вітаємо в Країні Доброти!

Дорогі наші першокласники! Раді вас зустріти в Країні добриків! Всі завдання ви вдало виконали, знання та вміння свої проявили. Правила добриків знаєте. Тож сміливо до Країни Доброти вирушайте і добрі справи робити не забувайте!

16:45 14.11.2022

Акція "Нагодуй друзів наших менших"

Для тих, хто небайдужий до природи, у чиїх душах кипить творчий вогник пізнання, вже більше 49 років відкриває свої двері центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Сумської міської ради. Це комплексний заклад позашкільної освіти, основними напрямками діяльності якого є біологічний, екологічний, природоохоронний, краєзнавчий, дослідно-експериментальний. З березня 1973 року функціонував як Сумська міська станція юних натуралістів, яку в 2006 році реорганізовано в Сумський міський центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді (ЦЕНТУМ). З 2021 року заклад реорганізовано в Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Сумської міської ради (ЦЕНТУМ СМР).Також на базі цього закладу створена і працює навчально-тваринницька ферма. Це дивовижний куточок природи майже у центрі міста Суми по вул.Харківська,13.

16:12 04.11.2022

Міні-свято "Гарбуз фест"

З нагоди Дня гарбуза, який щорічно відзначається 26 жовтня, учні 3 класу Підліснівського ліцею відвідали міні - свято "Гарбуз фест". Діти дізналися цікавинки про поживні та лікувальні властивості гарбуза, відгадували загадки, читали віршики та скоромовки. Сподіваємось на нові пізнавальні та корисні зустрічі!

19:08 31.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора